Trappstädning

Ett fräscht trapphus ger ett bra första intryck

Entrén och trapphuset är det första intrycket man får av en fasighets insida. Är det smutsigt dammigt och otrivsamt i trapphuset så påverkas även den resterande upplevelsen av byggnaden.

Oavsett om fastigheten är ett hyreshus eller en kontorsbyggnad så är det viktigt att hålla rent för att öka trivseln och öka funktionaliteten. Dessutom ökar ordentligt genomförd städning till en längre livslängd för trapphuset och blir på det sättet en bra investering på längre sikt.

Ett trapphus behöver städas regelbundet året om. Vissa utrymmen tycks alltid bli ingrodda och lortiga så fort man hinner sätta foten i dem. På sommaren handlar det om skräp och sand, under vintern är det främst frågan om grus, salt och snö. Vill du att dina hyresgäster och alla deras besökare ska slippa en otrevlig upplevelse så rekommenderar vi att du anlitar oss för en trappstädning.

trapphus

Ett komplett program för trappstädning

Vi erbjuder ett komplett serviceprogram för ditt trapphus och arbetar alltid noggrant och effektiv. Efter våra år i branschen vet vi hur man tar hand om ett trapphus på bästa möjliga sätt. Vi arbetar dagligen med trappstädning och känner till alla de fallgropar som man kan falla i om man inte är uppmärksam. Hör av dig till oss så kan vi komma överens om en trappstädning som passar just dig – vi kan anpassa våra tider och hitta en städfrekvens som passar just dig.

Som kund får du ett skräddarsytt program som passar just din fastighet och ditt trapphus. Men vissa delar ingår i nästan alla trappstädningar:

  • Sopning och skurning av både entré och trapphus.
  • Rengöring och avtorkning av ledstänger, dörrar och fönster.
  • Vi dammsuger och skakar av entrémattan, som ofta samlar åt sig en stor mängd smuts. Vi kan även erbjuda mattvätt om så skulle behövas.
  • Vi skurar och dammtorkar givetvis även hissen.

Vid behov kan vi förstås även putsa fönster, utföra golvvård, vattna eventuella blommor och torka av prydnadsföremål. Har du några speciella önskemål så är det bara att berätta det för oss.

Rent och fräscht i trapphuset